herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Uitslag:     11e

Geplaatst door Hans Veenstra op 19-01-2010

De Auto

Van dit toernooi is weinig bekend, alleen dat het de dag na kerst veel beter ging dan de dag ervoor. Dit kwam niet door de geprezen keeper Andre Fleer, maar door de onzichtbare schuchtere, maar altijd betrouwbare (en knappe) Geuvert de Gleuvert.
Wat we hier ook te weten zijn gekomen is dat Carla een perfecte auto heeft om in te kotsen en dat Hilbert hier ook dankbaar gebruik van maakt.
Wat we nu ook weten is dat je Hilbert niet moet vragen om te stoppen, want hij kotst liever IN de auto.
We weten nu ook dat Barink en Frankie er niet raar van zullen opkijken als je naast hun in de auto kotst, ze zullen er zelfs niets van zeggen.

wat we nu ook weten is dat Carla de verkeerde mensen de auto uit zet, Geuvert en Barink werden namelijk in de regen gedumpt, terwijl onze Hilbert de achterkant van de bestuurdersstoel had volgekotst.

we weten nu ook dat Hilbert een hele grote maaginhoud heeft, hij had namelijk aan een voetbaltas niet genoeg om zijn kots in kwijt te raken.

Dit is alles wat we na aanleiding van dit toernooi weten.
Aan al het voorgaande kunnen geen rechten worden ontleend.

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!