herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Uitslag:     Thuis Verloren 0 - 2

Geplaatst door Hans Veenstra op 13-12-2009

Verslapen

De Blesse thuis,, wat kan ons gebeuren,, die halve homo's van net over de grens hebben immers nog nooit kunnen voetballen. Dus werd er ook geen pilsje minder om gedronken op de gebruikelijke zaterdag. Het hele team was natuurlijk weer te vinden in cafe Bak te heerenveen, aangezien coach Candy dat zag als een winnaars cafe, een cafe waar kleine jongetjes groot worden, en slechte voetballertjes goed.
Het Bier vloeide rijkelijk en de buikjes werden gevuld. Nadat het besef van tijd was verdwenen en alle vrouwen in Bak waren betast door de mannen van 'ut tweedu' ging de ploeg huiswaarst. Maar niet voordat onze eigen Frankie nog even voetballes had gegeven aan Sibon en Breuer, deze mannen hadden dat natuurlijk hard nodig. Hier zijn we ook te weten gekomen dat onze Frank een ware sponsor van heerenveen blijkt te zijn, 'ik breng godverdomme elke week 100 euro naar die kut club' waren zijn woorden. mijn vraag is, waarom niet naar 'ut tweede' .

U denkt nu dat iedereen de volgende ochtend fris en fruitig op het veld stond, maar niet is minder waar. Het bier had zo rijkelijk gevloei dat iedereen zich had verslapen en pas maandag middag wakker werd. Dit heeft de knvb doen besluiten dat de wedstrijd met 2-0 werd verloren in het voordeel van de Blesse. niet de gebruikelijke 3-0, oldemarkt kreeg namelijk, wegens sportiviteit en de glansrijke voetbalplaatjes fotoshoot, een punt minder in mindering (ja ja, moeilijke zin he).

Dit was het dus, beetje jammer, maar we zijn nu wel uitgerust.
Doei lieve kijkbuiskindertjes!

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!